Drobečková navigace

Úvodní strana > Akce > Osobní pneumatika Michelin SAVER

Osobní pneumatika Michelin SAVER



Pneumatika, se kterou ušetříte a která je šetrná k životnímu prostředí!

Pneumatika nové generace určená pro vozy nižší a střední třídy

- Stále nižší spotřeba a vyšší bezpečnost - v roce 1992 Michelin přišel s první generací pneumatik s nízkou spotřebou paliva, zvaných "zelené pneumatiky", když částečně nahradil saze v pneumatice směsí silica. Nová generace směsí silica použitá u pneumatik Energy Saver kompletně nahrazuje saze.

Větší bezpečnost na mokrém povrchu kilometr po kilometru

- Durable Security Compound/DSC/ - nová složka běhounu, neobsahuje aromatické oleje/v souladu s evropskou směrnicí od ledna 2010/. Zkracuje brzdnou dráhu na mokré vozovce nejen u nové pneumatiky, ale i u pneumatiky ojeté. Aby bylo zajištěno efektivní brždění, Durable Security Compund udržuje trvalou pevnost směsí běhounu po celou dobu životností pneumatiky /patent MICHELIN/.

Nadstandartní kilometrová životnost

- Exkluzivní postup Michelin umožňuje současnou kombinovatelnost všech složek běhounu se stoprocentním zachováním homogennosti směsi a vzájemných interakcí mezi molekulami v rámci různých přísad.Výkonnostní charakteristiky pryže běhounu jsou přímo úměrné kvalitě vzájemné kombinovatelnosti mezi molekulami všech 14 přísad, které ji vytvářejí/elastomery, síra, antioxidanty, silica.../. Jiné postupy než postup Michelin by 100% směsi silica a DSC ubíraly na efektivnosti.